četrtek, november 23, 2006

Se zadnji dnevi na morju


Lp s Ko Libonga. Sva ze na sparovcu in sva si za dva dni vzela eno lopo za 250 B. Coco je res res lep, ampak predrag in meniva, da se ne splaca iti tja, razen kot vecina mladih, ki so tam na honeymoon. Sedaj sva se preselila na malo manj obljuden otok. Danes sva se vozila s kanujem in sva vsa zazgana od sonca. Kraj je bogu za hrbtom, cesta makadam, pristanisce nikakvo, ampak je pa lepo. Jutri odpotujeva direktno v Kuala Lumpur, seveda, ce nama bo zneslo. Verjetno se ne bova oglasila nekaj casa, ker ne veva, kako bo pot potekala. Res sva vesela, ker tako mnozicno spremljate najino trolanje in se opravicujeva, ker ne moreva vsem direktno odgovarjati, ker so povezave slabe in drage. Bomo nadoknadili doma. Slik imava okoli 800, pa se en teden je pred nama.

Pozdrav s Tajske.

2 komentarja:

Unknown pravi ...

ojla grdobca :-)!
uzivejta še preostanek na sončku, morju, ker bo v slo povsem druga pesem. Mi v hribih smo se že srečal s prvimi snežinkami, smo že okusili radost zimskih dni :-)Res je fino brati in se postavlajti v vajino ožgano kožo :)
Pri nas sicer vse po starem, v službi pa norišnica....tko, da uživajta še dokler lahko :-)in komaj čakamo, da se vrneta in nam vse pokažeta ...

No,lepo se mejta in pazita nase :)

Lp od dveh bohinjskih 'grdobcev'

Anonimni pravi ...

Zdravo. Vesela sem vajinih sporočil.Uživajta vajine zadnje dni in to vsako minuto posebej.Mi pa bomo uživali ob vajinih fotkah doma.Iz Minchna mi pošljita sporočilo, kdaj prispeta na Jesenice, da vaju pričakam z pleh muziko.Lep pozdrav od domačih.
Jolanda