ponedeljek, november 20, 2006

Pozdrav z Ko Hai-ja, po domace Raja


Halo! Na Lanti je zelo tezko dobiti povezavo, ker dela vsak drugi dan in sedaj se oglasava s Ko Haija, ki je malo juzneje, saj se pocasi blizava Maleziji. Sedaj sva se presrala BIG TIME, ker tole je res drago, poglejte na netu za Coco cottage. Dva dni bova ostala tu,potem greva na celino in proti Camerom Highlands v Maleziji, pot je se neznanka. Istocasno bova preklopila na gorenjski program in potovala bolj skromno.

Phi Phi sva izpustila, saj je tezko dobiti sobo, ker je zelo zaseden. Ogledala sva si ga na 1-dnevnem izletu. Res je cudovit. Videla sva Mnkije, ki so plavali, se tepli in zganjali razne norcije. Le na koga to spominja? Malo sva snorklala in si ogledala cudovite ribice in korale. Zvecer sva se preselila v cudovite kocice, zelo ukusno opremljene, boste videli slike, ki jih, zal, ne moreva uploadati, internet je pa drag kot zafran.

LP, ker greva uzivat na plazico!

9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Bom samo na hitro komentirala: jaz sem vama toooolk fovš!! sem pogledala ta Coco cottage in je....ah, brez besed...

uživajta še naprej,
Nina

Anonimni pravi ...

pozdravček obema
čim več sreče in užitkov na poti in čim manj stroškov , ha , ha...
ne pozabita na kakšno lepomsliko Bude...da jo povečam , ko bosta doma
poljubčki za oba
Darina

Anonimni pravi ...

Še nikoli v življenju nisem dobila čestitke za rojstni dan iz Tajske. Tina, hvala. Matej, pazi nanjo, Tajci znajo biti zlo hot. Jih čisto razumem, da so ji trkali na vrata. Izgleda, da imajo podoben pritop in okus kot Slovenci, najbrž je manjkala le še podoknica. Uživajta v Raju, naj traja in traja... Irma

Anonimni pravi ...

Zdravo. Na netu sem si ogledala Coco cottage in z vama uživala, saj pri nas pada dež.Zaprla sem se v sobo in sem mislila, da bom tudi jaz tako duhovita kot mnki, pa mi ne rata.Uživajta maksimalno vsak dan posebej, mi pa bomo z veseljem prebirali vajine doživljaje. Obema lepe pozdrave.
Jolanda,Rado,mama Pavla

Anonimni pravi ...

mnki spet se javi
da nav vaju na vajni lepi plažici
požru kakšen marski ps ali kakšna riba kruto. naša šola toneta čufarja
se je spremenila v mnki šolo
tvoja soba je od mnkija. pa gledam
sliko od tine pa spoloh ne vem kaj je gor.mnki kot nina nina se posljavja čav .

Anonimni pravi ...

pozdravček obema, vidim, da vama je res lepo in sta kot v raju (a so to deveta nebesa al kako :)))???
Ja tale Coco cottage je nesramno lep, res čudovito je tam. Uživajta še malo za nas, ki smo tu v tej trenutno bolj ali manj deževno kisli Sloveniji, pa o kakšnih palmah ni ne duha ne sluha. tako, da spijta kakšen coctail pod palmo, tina sej veš - sestrce pa coctaili, matej ti pa naj pahlja s palmovim listom, da mu ne bo preveč dolgčas. : ))))
Uživajta, pa še vedno velja - pazita nase.

Lep pozdravček iz Kozjanskega,
Brigita

Anonimni pravi ...

Samo en pozdravček na hitro.Mi smo vsi tolk srečen ko se oglasita in preberemo da se imata fino in da je vse o.k. da si ne drznita ,da se predolgo ne bi javila..Doma nič ne dogaja,delam na temu da se teleportiram k vama.Pa vsa žlahta za mano:))Kar se da uživajta v vsakem trenutku...
Mateja

Anonimni pravi ...

Blaah :)

Kako kej se mata?? Upma da so vaju komarji pa vsa tista mrčes napadla pa da sta vsa obupana zato da čim prej prideta nazaj ker vaju pogrešamo haha.. no vidva se zdj lepo naspita pa uživejt še naprej.. jst grem pa na železnco tire polagat :D

Rok

Anonimni pravi ...

Bom kratka, da vama bom pustila cimveč časa za uzivanje še naprej. Res lepa plaza, jaz bom naslednje penzije šparala za to, da grem naslednje leto tudi pod kakšno palmo ležat ;-)Vsak dan preverjam, če sta se še kaj oglasila, tako da vidim, da sta vredu. Zdaj se vama začenja zadnji teden in ga kar najbolj uspešno izkoristita. Pa pridno fotkajta, čim več, da bosta imela dolg potopisni večer. Doma je vse vredu.
Pozdravček,
Marica