sobota, november 25, 2006

Kuala Lumpur ni zanimiv, spljoh


Dozivela sva novo izkusnjo in sicer potovanje z VIP busom. Sedela sva zgoraj spredaj in Matej si je prvic privoscil luksus in stegnil noge. Ponoci sva prispela v KL. Spiva v jeci, saj imava poceni sobo brez okna (25 ringitov - novo preracunavanje). Na hitro sva si ogledala nekaj znamenitosti in Tinci se ze posteno kolca po Tajski. Ugotovila sva, da sva prehitro prisla sem, zato bova verjetno odsla se malo proti morju, saj je tukaj vlazno in vroce, tako, da lahko vi samo uzivate v hladnem vremenu. Od sonca in umazanije sva ze tako crna, da se brez tezav vklopiva med lokalce. Vidiva, da imate mnogo vprasanj, vendar sva postala tako skrivnostna, da boste informacije morali izbezati iz naju, ko bova prispela domov.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Na skorajšnje videnje.Izkoristita še zadnje dni, kajti doma vaju čaka težko delo,spraševanje,pripovedovanje,opisovanje itd.Mi imamo lepo toplo jesenko vreme in upam, da vaju bo počakalo, da ne bo prevelikega toplotnega šoka ob vrnitvi,Lep pozdrav od domačih in srečno vrnitev domov.
Jolanda

Anonimni pravi ...

Živjo črnca!

Upamo, da vama je uspelo najdi kakšno lepo plažo za zadnje dneve, da se vama bo Malezija vseeno vtisnila v lep spomin ter da še nista porabila celega šparovčka. Želimo vama čimmanj sitnosti ob odhodu domov pa saj vesta...ne pozabita na darila za domače :-))

Pozdravček,
Tinini domači