torek, december 15, 2009

Sva ze Down Under

Evo en lep pozdrav z letalisca v Brisbaneu. Sva ze na tleh in cakava na prevoz v hostel. Se javiva...

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Čav!
No, samo da sta prispela v enem kosu. Prav nič vama nisem fovš vsega tega prekladanja po avionih in letališčih. Vama pa bom, ko se bosta naspala in bosta začela kruzat okoli ;) Spočijta se, da bosta lahko vozila in po pameti :) Upam, da imata lepo in sončno vreme. Tukaj je sneg in zelo mrzlo, tako da kar lepo uživajta na toplem!
Oglasita se kmalu.
Lep pozdrav od N&G

Unknown pravi ...

Ojla popotnika!
Lepo, da sta končno na cilju...odpočijta se..pol pa "srečno kekec" pri odkrivanju deželice :)...skratka uživajta na toplem,ker kle je res mraz. Pozdravček od bohinke in bohinca :), pa javita se kmalu kej!
Čao!

Anonimni pravi ...

Marica pravi....
Čao!
No, sedaj sta že spočita in kar veselo na pot :)... Kar po pameti in zmožnosti zato sta na potovanju, da uživata. Pozdrav tudi od Linta, ki neumorno "vohčka".
Lep pozdrav!

Brigita pravi ...

Ojla!

No pa sta srečno prispela. Pri nas na Kozjanskem snežinke lepo plešejo v zraku, čisto narahlo sneži, prav lepa idila. Vendar verjamem, da nam nič ne zavidata, saj sta res 'na lepšem'. Odpočijta si od delovnega tempa, uživajta, pa čim več fotografirajta...Da bomo potem gledali fotke. Lep pozdravček!!!

Anonimni pravi ...

živjo še enkrat!
sem mogla nujno še enkrat priti sem gor, ker gregata zanima kakšen plan poti imata. ai gresta tudi v alice springs? če gresta v notranjost, pojdita z vodičem, ker na poti ni ničesar, v primeru, da se vama avto pokvari. tako, da če bosta dala par oporni točk (=destinacij) bi bilo zelo fino, da si bomo vajino pot ogledali že mal vnaprej.
Lepo se imejta, tukaj je danes še posebej mraz.
lp, N&G

Unknown pravi ...

Hojla,
me veseli da sta srečno prispela.uživajta s 300/h.
cimra

Unknown pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.